Legnépszerűbb posztok

Nézd meg Eszenyi Enikő igazgatói pályázatát

A Fővárosi Önkormányzat kedden közölte: a Vígszínház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói álláshelyére a benyújtási határidőig, 2013. augusztus 26-ig 2 pályázat érkezett. A munkakörök betöltéséről a szakmai bizottságok véleményét is mérlegelve a Fővárosi Közgyűlés dönt a benyújtást követő 60 napon belül.

A Vígszínház arról tájékoztatott: a jelenlegi igazgató, Eszenyi Enikő - korábbi nyilatkozatával összhangban - beadta pályázatát a színház további vezetésére. Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház jelenlegi igazgatója szintén megerősítette az MTI-nek, hogy beadta pályázatát.

A Vígszínház vezetésére július 26-án írta ki a pályázatot a Fővárosi Önkormányzat, miután a jelenlegi vezető mandátuma 2014 januárjában lejár.

Az előadóművészeti törvény értelmében fél évvel a jelenlegi vezetői megbízatás lejárta előtt kell az állásokra pályázatot kiírni.

A Vígszínház igazgatójának pályázata teljes terjedelmében itt olvasható a 182. oldaltól kezdődő nemzetközi és hazai együttműködési szándéknyilatkozatok, valamint a személyes adatokat tartalmazó okiratok kivételével.