Legnépszerűbb posztok

A Vígszínház két fiatal színésze rangos díjat kapott

A Vígszínház két fiatal színésze, Réti Adrienn és Molnár Áron Junior Prima Díjat kapott a Magyar színház- és filmművészet kategóriában!

Az elismerést tehetségükért, odaadó, kreatív munkájukért kapták. Adrienn 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályában, 2011-től társulatunk tagja, ahol több nagy szerepben is megmutatta már kiváló ének- és tánctudását, érzékeny karakterformáló képességét, és a közönség megismerhette egyszerre kislányos és nőies báját, csillogó humorát, nyitott egyéniségét. Molnár Áron 2010-ben végzett a Színház-és Filmművészeti Egyetemen Gálffi László és Ács János osztályában. A 2009/2010-es évadban a Vígben töltötte gyakorlatát, első szerepét még harmadévesen kapta Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabjában, azóta a Víg számos előadásában játszik. 2010 augusztusától társulatunk tagja. Áron robbanékony tehetség, elképesztő munkabírású, kiapadhatatlan energiájú színész; igazi csapatjátékos. Jelenleg 12 repertoár-előadásban szerepel – köztük fajsúlyos főszerepekben is, és évről évre ott van a legtöbbet játszó színészeink között, és mindig kitűnik szorgalmával és kreativitásával.

Szívből gratulálunk a díjhoz fiatal kollégáinknak!

Két új Junior Prima Díjasnak, Balázs Julinak és Krisztik Csabának Eszenyi Enikő, a Junior Prima Díj kuratóriumának tagja adta át a díjat. Balázs Juli különleges gondolkodású, fiatal tervező, aki következő bemutatónknak, A revizornak a díszletét tervezi.

Díjazottak még: Keresztes Gábor zeneszerző, sound designer, Medvecz József balett táncos, Molnár Nikolett színésznő és Schruff Milán színész.

Mindenkinek gratulálunk!

Forrás: vigszinhaz.hu