Legnépszerűbb posztok

Centrál Színház: Megvan a 10000.

Tízezren a Facebookon!

"Kis pihenővel, majdnem egy hónapig mehetnénk naponta teltházzal, ha úgy döntenétek, hogy egyszerre akartok színázba jönni a Centrálba. Talákozhatnának a lájkolók, a kommentelők az előadásokon, és lehet, hogy felismernék egymást az adatlap fotóiról." - kezdte a színház.

"De így is nagyon jó, hogy biztosak lehetünk abban, minden előadásunkra jut valaki, aki szeret és követ minket a facebook-on. Hiszen ez a tízezer nem jöhetett volna össze csak úgy, ha a partneretek, a barátaitaitok, ismerőseitek, családtagjaitok is lájkolják az oldalunkat. Hiába, a jó példa, ragadós!

2010. májusában regisztráltunk a facebookon, az első amit föltettünk, a portál fotója volt. Bár a fehér autó látszólag mozdulatlan, az eltelt évek alatt mi határozottan mozdultunk."
- folytatták.

"2010. november 14-én értük el az 500. lájkolót. A régi facebook bejegyzésekből az látszik, hogy pár százan néztek meg egy-egy bejegyzést, és négy-öt lájknál sosem jutott több egy posztra. Ez ma már nem így van. Minimum kétezren minden posztunkat megnézik, és ha egy kicsit belehajlunk a kultúrpolitikába, akkor számíthatunk hat-hétezer kattintásra is.

Végignézve a régi bejegyzéseket ez a kedvencünk:

Örömmel értesítjük azt a tegnapi (2011. dec. 29. csütörtök) Cabaret előadáson fél pár fehér kristályfülbevalóját elvesztett hölgy nézőnket, hogy a mai takarítás során a ruhatárnál előkerült az ékszer!:-) Ezt a színház portáján mostantól bármikor átveheti, ha bemutatja a fülbevaló párját, bizonyítva ezzel, hogy ő a jogos tulajdonos! Így szeretnénk elkerülni, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön az értéktárgy:-)Üdvözlettel: Centrál Színház"