Legnépszerűbb posztok

Pizsamában búcsúztatja az óévet a Játékszín

Az október 18-án, Gálvölgyi János rendezésében bemutatott Hatan pizsamában c. vígjátékot tűzte műsorra Szilveszter estéjére a Játékszín.

A darab a premier óta óriási sikernek örvend, több ezer néző látta már az előadást, az év utolsó estéjére azonban különlegességgel készült a teátrum.

Úgy láthatja Szilveszterkor a Hatan pizsamábant a Játékszín közönsége, ahogyan eddig még soha. Az eredetileg Csonka András által alakított Robert szerepébe ugyanis Németh Kristóf igazgató ugrik be.

"Most már hagyománnyá vált, hogy a Játékszín december 31-én előadással búcsúzik az óévtől. Mivel a Hatan pizsamában az a darab, ahol egy szereplő kivételével mindenkit egyeztetni tudtunk, ezt választottuk, még akkor is, ha Csonka Andrást, az egyik főszereplőt korábban már elengedtük erre a napra." - mondta Németh Kristóf, majd hozzátette, "Ez valóban egy nagyon nagy feladat, hiszen egy főszerepet kell megtanulnom. De nemcsak nekem, hanem a többi partnernek is kihívás, hiszen egy beugró őket is új dolgok elé állíthatja. De megnyugtattam Csonka Picit, hogy nem szeretnék a helyébe lépni."

Jegyek kaphatók ITT.

Fotó: Szalóky Béla