Legnépszerűbb posztok

Hazaérkezett a BGT-győztes Attraction látványszínház

Az Attraction abban bízik, hogy a Britain's Got Talent tehetségkutató verseny megnyerése után hivatásszerűen folytathatják táncos karrierjüket - erről Szűcs Zoltán, a csoport vezetője azt követően beszélt, hogy keddre virradó éjjel megérkeztek Londonból a Liszt Ferenc repülőtérre.

Szűcs Zoltán megérkezésük után a sajtó képviselőinek elmondta, bíznak benne, hogy nemzetközi sikerükkel más magyar csapatok is nagyobb nyilvánosságot kaphatnak, és a magyar előadók tehetségére nem csak külföldön, hanem itthon is felfigyelnek.

A társulatot szigorú szerződések kötik, így sem a műsor közben, sem győzelmük után nem nyilatkozhattak a sajtónak, a magyar média is csak egy lehetőséget kapott a hazaérkezésüket követően, hogy kérdéseiket feltehessék a művészeknek.

"Hogy meddig maradunk itthon és hogy mi lesz velünk ezután, még mi sem tudjuk. Kaptunk jó néhány megívást a világ számos pontjáról, de hogy ezeknek mikor tudunk eleget tenni, nem tájékoztattak még a műsor készítői" - részletezte a csoport vezetője.

Megható videó! Így fogadták a reptéren az Attraction táncosait