Legnépszerűbb posztok

Újra nyit az Udvarszínház Kecskeméten

Július 19-e és augusztus 10-e között ismét a színjátszásé lesz a főszerep a kecskeméti Városháza díszudvarán, ekkor rendezi meg a kecskeméti Katona József Színház ugyanis a közkedvelt Udvarszínház programsorozatot, mely a Kecskeméti Nyári Fesztivál részeként valósul meg.

A hangulatos szabadtéri estéken négy darab közül választhatnak az érdeklődők.

Elsőként – július 19-én és július 20-án – Bernard Slade Jövőre, veled, itt című vígjátékát mutatják be az Udvarszínházban a kecskeméti Katona József Színház kiváló művészei, Danyi Judit és Hegedűs Zoltán előadásában. A színészházaspár számára jutalomjáték ez az előadás, melyet a 2013/2014-es évadban a bérletes előadások között is megnézhetnek majd a hírös város lakói.

Július 26-án Mikó István Vadmadár című produkciójára lehet jegyet váltani, a darabban közreműködik Rusz Milán és Suha Kálmán. A Gyulai Várszínház műsorából is ízelítőt kaphatunk a kecskeméti Udvarszínházban: július 27-én Márai Sándor, Hamvas Béla és Weöres Sándor bölcseleteit hallhatjuk Helyey László, Binder Károly, valamint Barkóczi Beáta tolmácsolásában a Füves könyvek – Az élet nagy kérdései című előadásban. Végül augusztus 9-én és 10-én a kecskeméti teátrum legutóbbi évadjának legnépszerűbb kisszínházi előadása, a Benedek Miklós által rendezett Meseautó lesz műsoron. A főbb szerepeket Kiss Zoltán, Trokán Nóra, Vida Péter és Csombor Teréz játsszák.