Legnépszerűbb posztok

Ősszel jön a legendás énekesnőről szóló darab

A legendás énekesnő és dalszerző nevét a hatvanas években ismerte meg a világ.

Ősszel állítják színpadra a Broadwayn az A Night With Janis Joplin (Egy éjszaka Janis Joplinnal) című musicalt Mary Bridget Davies főszereplésével.

A musicalt szeptember 20-től játsszák New York színházi negye- dében, a Lyceum Theaterben. A zenés előadás írója és rendezője Randy Johnson. A darabban Joplin olyan sikerszámai csendülnek fel, mint a Piece of My Heart, a Mercedes Benz, a Me and Bobby McGee vagy a Summertime. A dalokat élő zenekar kíséri majd a színpadon – közölték a darab producerei.

Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.

A legendás énekesnő és dalszerző nevét a hatvanas években ismerte meg a világ. A rock 'n roll királynőként és a pszichedelikus soul királynőjeként emlegetett művész festett és táncolt is. A Rolling Stone magazin 2004-ben minden idők száz legnagyobb művésze közül a 46. helyre sorolta. 1995-ben a Rock and Roll Hírességek Csarnokában is helyet kapott. Joplin 1970-ben hunyt el Hollywoodban heroin-túladagolás következtében.

Davis már korábban is alakította Joplint. Szerepelt az It Aint't Nothin' But Blues című musical revüben és a Love, Janis című musicalben is.

MTI