Halász Judit pokolian hiányolja Bódi László Cipőt

Ahogy most az unokái, úgy régen a fia is Jutkának hívta. A színésznőn mintha nem fogna az idő. Halász Judit a karrierjével és a magánéletével is elégedett, egyvalaki miatt mégis szomorú mostanában: pokolian hiányolja Bódi László Cipőt.

Halász Judit keményen megdolgozott a sikereiért: a főiskolai évektől foga színésznőként, aztán a későbbiekben - amikor váratlanul belépett az életébe a zene és a dal - előadóművészként is. Az egész azzal kezdődött, hogy a színésznő addig rágta Bródy János fülét, míg az megírta a Csiribiri című dalt. A többi már történelem.

- Én színész vagyok, és amikor kilépek a színpadra énekelni, akkor is elsősorban előadó. Sokan talán jobban tudnak énekelni nálam, de azt, amit csinálok, én tudom a legjobban. A színpadi jelenlétnek a hatásra kell épülnie, fel kell keltenie a nézők érdeklődését, figyelmét. Ez nem könnyű, nagyon erős koncentrációt kíván. Ez a fárasztó, nem pedig a fizikai igénybevétel. Előadója vagyok érzelemmel, zenei motívumokkal és ritmussal megfogalmazott gondolatoknak, amiket én találtam ki, persze nem egyedül - magyarázza Halász Judit, aki nagyon szeret énekelni.

- Nemrég jelent meg egy új válogatásalbumom, amit Cipő emlékére ajánlok. Ez a közülünk túl korán távozott, egyedülállóan tehetséges zenész tizenöt dalt írt nekem. Nagyon hiányzik a csapatomból, és a halála óta nem győzöm elégszer mondani, mennyire sajnálom, hogy elveszítettük őt! - hangsúlyozza a Kossuth-díjas színésznő.

Forrás: STOP/Hot 
Lájk, ha kedveled Halász Judit előadását.