Új arcáról mutatkozott be a Jóban Rosszban színésze

Új arcáról mutatkozott be a Jóban Rosszban sikersorozat sztárja Baronits Gábor. A fiatal színészhez mindig közel állt a zene, de most már egy éve komolyabban is foglalkozik az énekléssel. Szüksége is van rá, hiszen szerepel a Starfactory című musicalban. 

Az alma nem esett messze a fájától: Baronits Gábor nemcsak prózában tehetséges: zenész édesapjától zenei tehetséget örökölt, amit most meg is mutat a Starfactory című musicalben. - Szeretek énekelni, de eddig csak a zuhany alatt tettem. Édesapám Baronits Zsolt volt a Syrius együttes alapítója és szaxofonosa, a zene már csak emiatt is mindig közel állt hozzám – mondta Gábor, aki két éve már játszott a Hairben. - Egy dalt kellett előadnom, de akkor még nem vettem komolyan az éneklést. Egy éve járok komolyabban énektanárhoz, e közben elhívtak a Starfactory castingjára, és megkaptam a szerepet. Még mindig prózai színésznek tartom magamat, de nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő – magyarázta a Jóban Rosszban sztárja.

A tema.hu teljes cikkét itt olvashatod.

Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.