Mészáros Árpád Zsolt remek estje nyíregyházán - videóval

Tűt sem lehetett leejteni a nézőtéren szombat este, a nyíregyházi szabadtéri színpadon tartott Mészáros Árpád Zsolt koncerten

Ha lehet egy sztár elismertségének jelzője, még a koncert kezdése előtt, akkor az mondjuk a színpad, vagy színház körüli parkolóhelyeken mérhető le.

A hazalátogató Mészáros Árpád Zsolt szombati koncertje előtt már fél órával sem lehetett parkolót találni.

A nézőtér megtelt, a mi sztárunk megtölti a házat. A mostanában néha a bulvárban felbukkanó musicalénekes pályája innen, a Móricz Zsigmond színház deszkáiról vezetett az országos ismertség felé.

Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.

Az Operettszínház művésze támogatva az ifjú tehetségeket azon a pályán, amire - egy vallomásban utalt- ő nem is akart rálépni, a Full Contact csapatával hangolta a közönséget a rockosabb világ felé (az együttes nyíregyházi zenészekből áll). Ezután egy melankolikus ívet leírva - amiben Kazár Pál kísérte, könnyedebb hangok felé kacsintva Kazár Ticiánával (az énekesnő ugyancsak nyíregyházi) közös duettel arattak megérdemelt elismerést.

Az est hátralévő részében sem halkult a taps, bizonyosak lehetünk benne, hogy nem csak a közönség érzett elégedettséget a sikeres koncert után, hanem az itthoni közeg adta feltöltődést is elkönyvelhette a fellépő sztár, Mészáros Árpád Zsolt.